Fortet

26 celler med utmaningar!

Arosfortet är perfekt för skolresan, en kick-off med företaget, för svensexan eller möhippan, äventyr på släktträffen eller en oförglömlig dag med familjen. Hos oss har ni roligt samtidigt som ni lär er samarbeta med varandra.

I varje cell finns en eller flera problem och utmaningar som ni löser med kreativitet och samarbetsförmåga i grupper om 3-5 personer. Här kan alla vara med, även om du är gravid eller brutit benet. Ibland är det bra att kunna klättra och klänga. I andra fall hjälper det med bra bollsinne eller bara ha huvudet på skaft.
Det finns utmaningar för små och smidiga likväl som stora och starka. Fixar ni problemet kan ni håva in den poäng som cellen motsvarar.
Kom ihåg att ni löser alla uppgifterna i cellerna tillsammans med lagmedlemmarna.( man har ingen möjlighet att klara  en cell ensam.)

Allt styrs av elektronik, rörelsedetektorer, fotoceller och annan teknik. Lampor och ljud ger signaler som visar hur ni har klarat av problemen. Varje cell har en tidsbegränsning. Ni väljer själv vilken cell ni vill göra ett försök i och ni kan börja om hur många gånger som helst.

I anslutning till äventyrscellerna finns garderob med låsbara skåp ( ta med egna lås) och i vårt café kan ni pusta ut och koppla av.

Klicka på bilden för att se hur det fungerar

bild_fortet_fungerar

Priser

2 tim
Ungdom, 8-16 år 110:-
Vuxen 180:-
Familjepaket 4 personer, max 2 vuxna 450:-
Barn som är 7 år och yngre går gratis tillsammans med målsman.
Ordinarie priser, lördagar
Ungdom, 8-16 år 130:-
Vuxen 200:-
4 personer, max 2 vuxna 510:-
Barn som är 7 år och yngre går gratis tillsammans med målsman.
di